Kumppanit


Teemme yhteistyötä useiden taloushallintosovelluksia tuottavien yritysten kanssa. Mallitilikarttamme ovat valmiina oletustilikarttoina lukuisissa taloushallinto-ohjelmissa tai -palveluissa. Sovelluksiin on saatavissa myös ruotsin- ja englanninkielisiä raporttipaketteja. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. seuraavat yritykset tai tahot:


emce

EmCe Solution Partner Oy:n taloushallintotuotteissa on käytössä Liikekirjuri- ja Kiinteistökirjuri-tilikartat. EmCen kirjanpito-ohjelmaan on saatavissa ruotsin- ja englanninkieliset Kirjuri-raporttiversiot.

heeros

Heeros Systems Oy:n Heeros Kirjanpito -sovelluksessa Liikekirjuri- ja Kiinteistökirjuri-tilikartat ovat oletustilikarttoina.

kiinteistoalan-kustannus

Kustannusyhtiö Kiinteistöalan Kustannus Oy on julkaissut Kiinteistökirjuri-tilikartan kirjausohjeistuksen Kiinteistöyhtiön tilipuite-kirjana.

kiinteistoliitto

Kiinteistökirjuri-tilikartta pohjautuu Suomen Kiinteistöliitto ry:ssä aikanaan laadittuun kiinteistöyhteisön tilipuitesuositukseen.

lemonsoft

Liikekirjuri-tilikartta on valmiina Lemonsoftin taloushallinnon tuotteissa.

netbaron

Netbaron Solutions Oy sovellusperheeseen kuuluvassa Talous-Baronissa on Liikekirjuri-tilikartta mallitilikarttana.

procountor

ProCountor International Oy:n ohjelmistoissa ProCountor Taloushallinto ja ProCountor Tallennus käytetään Liikekirjuri-tilikartan lyhyeen versioon pohjautuvaa oletustilikarttaa.

talgraf

Talgraf Oy talousraportointiohjelmiston raporttikirjastossa on Liikekirjuri-tilikarttaan perustuvia valmiita malliraportteja.

aditro

Tikon Oy:n taloushallintotuotteissa on käytössä Liikekirjuri- ja Kiinteistökirjuri-tilikartat. Lisäksi Tikon-ohjelmistoihin on saatavissa ruotsin- ja englanninkieliset Kirjuri-raporttipaketit.

valueframe

ValueFrame Oy:n asiakaspalvelujärjestelmä VINA:n graafisten raporttien malliratkaisujen pohjana on Liikekirjuri-tilikartta.

visma

Visma Econet -ohjelmistossa on käytössä Liikekirjuri-tilikartta. Sovelluspalveluihin on saatavissa myös ruotsin- ja englanninkieliset Kirjuri-raporttiversiot.

Visma Fivaldi -sovelluspalveluissa on käytössä Liikekirjuri- ja Kiinteistökirjuri-tilikartat. Sovelluspalveluihin on saatavissa myös ruotsin- ja englanninkieliset Kirjuri-raporttiversiot.

visma

Westernin monipuolinen taloushallinto-ohjelmisto käyttää Kirjurituotteen tilikarttoja. Joustava raportointi on saatavissa myös ruotsin- ja englanninkielisenä.