Referenssit


Asiakkaitamme ovat mm. tilitoimistot pienimmistä suurimpiin – ja paljon siltä väliltä. Muita tyypillisiä asiakkaitamme ovat taloushallintonsa omalla henkilökunnallaan hoitavat liikeyritykset, tilintarkastustoimistot sekä taloushallintoalan oppilaitokset.


Anders Blomqvist
AB-Tilipalvelu

abtilipalvelu

Pieni tilitoimisto:
“Lähes päivittäisessä käytössä oleva Liikekirjuri -ohjelmisto on mielestäni helppokäyttöinen. Windowsista tuttu hakemistopuurakenne ja looginen esitystapa tekevät tutustumisen helpoksi. Ohjelman nopeatoimisuus ja mm. mahdollisuus omien muistiinpanojen ja kommenttien lisäämiseen helpottaa työskentelyä ja antaa varmuutta kirjanpidon ja tilinpäätöksen tekemisessä.”

Anitta Simonen
Palvelujohtaja, KLT
Visma Services Oy

visma

Suuri tilitoimisto:
“Täyden palvelun tilitoimistona meille on tärkeää, että asiakkaillamme, kuten myös meillä itsellämme, on käytössä alan parhaat sähköiset työkalut ja palvelut. Liikekirjuri on erittäin helppokäyttöinen ja se on aina ajan tasalla. Se on meidän tilitoimistossamme tärkeä perustyökalu, jonka avulla varmistamme kirjanpitotyön sujuvuutta, yhtenäisyyttä ja laatua.”

Heikki Rosenqvist
Taloushallinnon lehtori
Suomen Liikemiesten
Kauppaopisto – Helsinki Business College Oy

liikemiesten-kauppaopisto

Taloushallinnon koulutus:
“Liikekirjuri on opettajalle ja opiskelijalle hyödyllinen apuväline.
Opiskelijoiden tehdessä kirjanpitotehtäviä ohjaan heitä käyttämään ja etsimään vastauksia Liikekirjurista. Opiskelijat oppivat löytämään Liikekirjurista oikean tilin kirjaukseen ja huomaavat myös muita vaihtoehtoisia tilanteita kirjauksille. Samoin opiskelijat oppivat lukemaan lainsäädäntöä ja huomaavat lainsäädännön yhteyden kirjanpitoon.”

Martti Rehula
HT-tilintarkastaja
Tilintarkastus Rehula&Palomäki Oy

 

Tilintarkastaja:
”Liikekirjurin nopea reagointi lainmuutoksiin ja uusiin oikeustapauksiin sekä ohjeisiin on yllättänyt. Joskus olen saanut muutoksista tietoa ensimmäisenä tästä ohjelmasta oikeaan asiayhteyteen kytkettynä.”